IDEJE I PRIJEDLOZI

 

Malo-malo pa mi neko pošalje email sa dobrom idejom ili prijedlogom za poboljšanje i obogaćenje sajta. Onda ja to sa njim diskutujem i razrađujem, pa ako bude, bude, a ako ne bude, ne bude. A ponekada i prosto zaboravim, ode email nagore, van vidnog polja, i gotovo. Nađem ga za 10 dana kada čistim mail boxove.

Ovako, sve je ovde, pa ideju mogu i drugi da prihvate i počnu da je realizuju i bez mog posredništva. Super primjer je

 


4. Prijedlog Bobe Ilića 25. 01. 2008:

Ave Dejan

Vezano za tvoj (i moj) ledjni let: vjerovao ili ne, vec duze vremena razmisljam da ti predlozim da otvoris jednu novu ruriku koja bi govorila o tim nasim glupostima koje smo pravili u letenju. Siguran sam da bi bilo puno priloga - ko od nas nije napravio glupost (ili vise) koja se mogla ko zna kako zavrsiti? Ako ti se ideja svidja smisli i neki dobar naslov.

Bobo

---------------------

Prijedlog je super i ja ga jednoglasnoi usvajam: Od danas je otvorena nova rubrika, "NAŠE GLUPOSTI"


3. Prijedlog Ljubomira Pranjića 01. 12. 2007:

Dobar dan. Prnja. Možda bi sada trebalo poraditi da se raja sastane na ljeto, pa da se to najavi na vakat, svakako svi idemo 'dole' pa ko`velim, mogli bi...


2. Prijedlog Brane Blagojevića 02. 11. 2007:

Pade mi na pamet, jednom u Mostarskom aeroklubu sam sa tamošnjom rajom organizovo veče za izbor najljepšeg i najšaramantnog muškarca i stvarno najšaramantnije članice AK Mostar. Bio je i pridodat konkurs za najbolju vazduhoplovnu karikaturu u okviru priča iz kluba. Koliko se sjećam, za karikaturu je nagradu pokupio Vincek, a kao naj muškarac sa originalnom idejom vezivanja kravate (vezo malom oko vrata, ali u gaćama) samo smo vidjeli kraj, je bio, nažalost pokojni, Mirza! 

 

Ovo samo kao ideju da se raja malo angažuju i opuste u šegi šali.

Pozdrav iz Mumbaja!


1. Prijedlog Bogdana Kršića - Boleta 18. 07. 2007:

Postovani prijatelji,  zahvaljujuci Neni Hrisafovicu, otvorio sam sajt i bio prijatno iznenadjen. Setio sam se davnih vremena u sarajevskom aeroklubu. Na zalost sajt najmanje obuhvata bas to vreme (od 1945 do 1952 godine). Bilo bi dobro da pronadjete stare brojeve casopisa Nasa krila ali i Oslobodjenja koje je redovno izvestavalo o nasem ucestvovanju na republickim i saveznim prvenstvima, sletovima i drugim takmicenjima.Ovde mislim pre svega na modelarska takmicenja. Tada nismo cesto isli u inostranstvo na takmicenja ali je bilo mnogo toga i kod nas (Sarajevo, Mostar, Zagreb,Samobor, Novi Sad, Ruma, Vrsac, Ljubljana, Bled, Skoplje i dr.) Evo kratkih podataka o meni i mom bratu kao i o drugima  kojih sam se setio a nema ih u spisku. Kada se setim ostalih poslacu vam jos imena kao i neku sliku kada  ronadjem.

na šta sam mu ja odgovorio:

Da se razumijemo, ja sam samcijat, sto bi rekli u Sarajevu "sam ko Bajro u matere", radim ovaj sajt, moja je bila i ideja da se otvori, i ja ga odrzavam. Naravno raja salju slike, price i ostalo. Ja sam poceo da letim 1963 i naravno da se ne sjecam perioda 1945 do 1952. I malo ih je u zivotu koji se toga sjecaju. Upravo mi je Neno puno toga poslao (ja Nenu do prije mjesec dana u zivotu nisam poznavao osim po cuvenju). E sada, sto ja tebi ovo pricam? Prosto zato sto NEMA KO DA TRAZI I LISTA STARE BROJEVE NASIH KRILA I OSLOBODJENJA OSIM TEBE I TVOJE GENERACIJE!

Moj moto za otvaranje sajta i trosenje para i vremena na to je da to napravim prije nego sto poumiremo. Dakle, daj mi sve sto mozes, i prica, i starih brojeva, i slika i dozivljaja i imena, svega cega se sjetis. Ako neces ti, ne znam ko ce. Ja cu uloziti koliko god treba vremena da to uredim i stavi na raspolaganje svima. I jos nesto, daj molim te natenane pregledaj spisak clanova, i ako zasigurno znas da je neko umro, a tamo to nije navedeno, javi mi.