Klik na link slika će vas odvesti na tabelu gdje je ta slika predstavljena malom sličicom - thumbnail-om, koja će bit prva odozgo na lijevog strani, gdje su navedeni svi raspoloživi relevantni podaci o toj slici, ono ko, šta, kada, gdje...


  Ivan Džonlić (jed, mot), PREMINUO u Sarajevu 10. jula 2007


slika , slika , slika , slika , slika , slika , slika , slika , slika , slika , slika , video Butmir 1985, video Butmir 1985, video Butmir 1985, slika , slika , slika , slika , slika , slika , slika , slika , slika , slika , slika


 

Povratak na In-memoriam-e


 

10. JULI 2007: IVO DŽONLIĆ

10. jula 2007. je u Sarajevu preminuo IVO DŽONLIĆ. Bio je DOBAR ČOVJEK! Od onih koje ne primjećuješ. Nikada ga nisam čuo da je podigao glas. Ako mu nešto nije "lijegalo", okrenuo bi se i zapalio cigaru. Slava mu! Sahrana je u Sarajevu u petak 13. jula 2007.
 
From: Branko Blagojevic

Subject: Re: Fwd: tuzna vijest

To: Dejan Stojnic <dejan@stojnic.co.uk>

Na žalost moj Stoja, samo nam tužne vijesti stižu. Ive se sijećam kad je došao u klub, kako Irfan reče, ne mnogo uočljiv, ali se lako i tiho uklopio u naš klupski milje, vrlina dobrog čovijeka i vazduhoplovca. Slava mu!

 

From: mirko.bozic
To: "'Dejan Stojnic'" <dejan@stojnic.co.uk>
Subject: RE: tuzna vijest
Date: Wed, 11 Jul 2007 23:45:38 +0200
 

Otišao je naš dragi, mirni i vrijedni Ivo. Uvijek je bio speman da pomogne. Pamtiću ga kao dio one dobrote koje u ovim vremenima sve manje.

Slava mu

 

From: s v <voinovrs@yahoo.com>
Subject: Re: Fwd: tuzna vijest
To: Dejan Stojnic <dejan@stojnic.co.uk>
 
Dragi Dejane i ostali članovi AK Sarajevo, žao mi je da Ivan više nije među nama. Mislim da svi koji smo ga poznavali osjećamo isto. Moje iskreno saučešće.
Bio je je to dobar čovjek. Slava mu.

Sergije

 

From: "bole ilic"
To: Dejan Stojnic <dejan@stojnic.co.uk>
Subject: Re: Fwd: tuzna vijest
 
Stvarno tužna vijest, još jedan kvalitetan i karakteran čovjek otišao zauvijek. Ivo je bio čovjek od malo priče, ali uvijek prvi da se nešto uradi ako treba. Nosio je naš aeroklub u srcu, uložio jako puno svog slobodnog vremena, a siguran sam i ličnih sredstava, da se organizuje neka aktivnost ili popravi/dotjera neka letjelica. U tome, a i inače, uvijek si se mogao osloniti na njega.  Volio je šalu i znao se našaliti na onaj svoj mirni, nenapadni način, bila je milina družiti se sa njim. Ivo će jako nedostajati svima koji su ga poznavali i družili se sa njim. Meni će ostati u izuzetno lijepom i dragom sjećanju.

 

From: "Irfan HABIBOVIC"
To: dejan@stojnic.co.uk
Subject: tuzna vijest
Date: Wed, 11 Jul 2007 18:21:17 +0200
 
Vozdra Dejane,
moram da ti javim jednu tuznu vijest, sinoc kasno preminuo je Ivan Ivo Ðonlić. Sahrana ce se obaviti u petak u 12:00 na groblju Bare.
Irfan.

 

OBAVIJESTI O IVINOJ SMRTI U SARAJEVSKIM DNEVNIM NOVINAMA


 

Povratak na In-memoriam-e