Klik na link slika će vas odvesti na tabelu gdje je ta slika predstavljena malom sličicom - thumbnail-om, koja će bit prva odozgo na lijevog strani, gdje su navedeni svi raspoloživi relevantni podaci o toj slici, ono ko, šta, kada, gdje...


  Ljubomir Prodanović, Ljupko, Prodan (simp, pad nast); uvijek je bio član AK Banja Luka, ali je svojim radom na Butmiru stekao pravo da bude uvršten u ovaj spisak kao neka vrsta pridruženog člana.

 

23. septembra 2015. popodne uleti mi email od Želimira Šarića. Odavno mi se nije desilo da zinem i kažem aaaaa. Ovaj put jeste. Evo emaila:

 

Žao mi je što ja moram da Vam javim ovu tužnu vijest, ali što se mora, mora…

 

Danas nam je nesretnim slučajem izgubio život naš Ljupko Prodanović !

 

Radio je u voćnjaku, skupljao jabuke, pa traktorom s prikolicom, sam se spustio do magacina. Kad je otkopčao prikolicu, traktor koji nije bio zakočen, se svom težinom naslonio na Ljupka i doslovno mu prignječio grudni koš … ! Na mjestu je preminuo !

 

Eto, poslije onolikih izazova u toku rata, nebrojenih uspješnih akcija i ranjavanja - dočeka ga ovakva Sudbina ! Ne znam šta da kazem, svi smo u šoku - od porodice, pa preko članova Aeroklubova, do brojnih prijatelja !

 

Još se ne zna vrijeme i mjesto sahrane, ali će vjerovatno biti sutra ili prekosutra ! Ovu tužnu vijest su i meni javili maločas, pa i Vi prenesite našima, dalje!

 

S tugom,

Želimir Šarić.

 

 


slika , slika , slika slika , slika , slika , slika , slika , slika , video Butmir 1986, tekst, slika , slika , slika , slika , slika , slika, slika, slika , slika , , , slika , slika , slika


 

email pl_prodan@yahoo.com
skype  

telefon kućni

 

telefon mobilni

 
telefon 3  
telefon 4  
država BiH
grad Banja Luka
adresa  

Poslao slike za sajt: